Hoitola Jofiel esittäytyy

EMMI-RIIKKA

Olen pian kolmekymppinen SKY-kosmetologi Emmi-Riikka ja aloitin Hoitola Jofielissa työntekijänä ja hoitolavastaavana elokuussa 2019. Olen valmistunut kosmetologiksi kosmetologikoulu Hymystä marraskuussa 2014 ja tehnyt alan töitä toiminimellä vuosina 2016-2017. Asiakaspalvelukokemusta olen kerryttänyt yli 10 vuoden ajalta muista töistä, olet saattanut mm. törmätä minuun Lamminpään K-Marketissa, mistä vaihdoinkin tähän unelmatyöhöni. Kotona kanssani asuu kaksi pientä poikaa ja avopuoliso. Jos minulla on joskus aikaa, tykkään käydä lenkkeilemässä ja haaveilen ratsastuksen jatkamisesta.

Palveluihini kuuluvat tällä hetkellä kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, klassinen hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päänhieronta, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, kestovärjäykset, kestomaskara ja yksinkertaiset kestolakkaukset. Yritys jatkokouluttaa minua myös jatkuvasti lisää.

Minut saa kiinni toisesta puhelimestamme 0401535401, sähköpostista info@hoitolajofiel.com tai Timman kautta varatessa. Olen hoitolalla pääsääntöisin arkisin klo 9-16, jolloin sisään voi kävellä koska vain kysymään hoitoaikoja, tai muuten vain tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme.

Nähdään hoitolalla!

SONJA

Olen Nokialla asuva pienen tytön äiti, collieiden palvelija sekä avovaimo.

Ensimmäiseltä ammatiltani olen suunnitteluassistentti, joita hommia teinkin melkein kymmenen vuotta. Kosmetologiksi valmistuin 2014 ja oman yrityksen perustin 2015. Rakastan työtäni ja teenkin sitä suurella sydämellä.

Vapaa-aikanani pyrin mahdollisuuksien mukaan käymään joogassa sekä kävelyillä, mutta usein hektisen arjen keskellä tulee iltaisin kaaduttua sohvalle katsomaan Netflixiä.

Jofielissa aloitin lokakuussa 2019 ja pyrin olemaan hotolalla torstaisin ja perjantaisin sekä silloin tällöin lauantaisin. Alkuviikon vietän puhelimen ääressä myyden lehtiä kuluttuajille.

Palveluihin kuuluvat kasvohoidot, kestovärjäykset, hieronnat, sokeroinnit sekä jalkahoidot. Alan myös tekemään kulmien laminontia sekä ripsien kestotaivutusta.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin <3

Minut saat kiinni numerosta 045 6120 946, jos en pysty vastaamaan niin soitan takaisin kun se vain on mahdollista. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla sonja@kauneusjaharmonia.fiHEIDI

Olen Heidi, 40-vuotias kahden pojan äiti.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen pukuompelija, mutta yli 20-vuotisen työurani olen luonut myynnin ja markkinoinnin puolelta. Viimeiset 2 vuotta olen toiminut yrittäjänä pk-yrityksessä.

Asiakaspalvelu on minulle sydämen asia, samoin lapset ja yhteisöllisyys kaikenkaikkiaan.

Hoitolassamme on lapsiparkki ja olen nauttinut suunnattomasti asiakaskohtaamisista, joissa olen saanut leikittää valloittavia pienokaisia. Vanhempi keksittyy tällöin täysin omaan hemmotteluunsa, jota ajattelen jokaisen vanhemman ansaitsevan. Rakastan lapsia ylikaiken.

Tällä hetkellä teen Jofielissa kynsiteknikon töitä, jolle alalle kouluttaudun koko ajan lisää. Mieluisinta minulle tuossa työtehtävässä on oman luovuuden toteuttaminen ja rennot asiakaskohtaamiset.

Olen myös Nu Skin-edustaja, minulta voi kysyä siis kaikkea hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvää.