jalkahoito

Jalkojen hoito on tärkeää jokaiselle. Yleensä ihminen seisoo jalkojensa päällä suurimman osan päivästä, joten ne ovat kovalla rasituksella. Jalkoja tulisikin hoitaa säännöllisesti kosmetologilla tai jalkahoitajalla, myös kotihoito on tärkeää. Erityisen tärkeää jalkojen hoito on diabeetikoille.Perinteiseen jalkahoitoon kuuluu jalkojen alkuanalyysi, kylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, kovettumien hoito, halutessa kynsien lakkaus, jalkavoide ja hieronta. Tarvittaessa myös känsien poisto, paksuuntuneen kynnen ohennus, osittain sisäänkasvaneen kynnen hoito yms kuuluvat myös palveluun.

Spa-jalkahoitoon kuuluu kaikki tämä, mutta myös kylvyn aikana tapahtuva jalkojen kuorinta ja naamio. Spa-jalkahoito on hemmottelevampi hoito ja sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi kenelle tahansa.

Kevyt jalkahoito on pikainen hemmotteluhetki, joka sisältää kylvyn, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, halutessa lakkauksen sekä jalkavoiteen.

Joskus varpaankynsien leikkaaminen itse on vaikeaa, varsinkin iäkkäämmille tai huonosti liikkuville. Me tarjoamme myös kynsien leikkausta, joka sisältää myös viilauksen.

Myymme kotiin Ekopharma Helsingin Hilla -jalkavoidetta, joka on ihana kosteusvoide kaikentyyppisille jaloille.


- Perusjalkahoito 55€
- Spa-jalkahoito 65€
- Kevyt jalkahoito 32€
- Varpaankynsien leikkaus 10€