kasvohoidot

Kasvohoidot meillä tekee aina koulutettu SKY-kosmetologi. Tarjoamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kasvohoitoja.

Tuotteina käytämme suomalaista Ekopharma Helsinkiä, joka on todella hyvin siedettyä erittäin herkkienkin ihojen kohdalla. Sarja on 60-100% luomua ja todella moni tuote on täysin vegaani. Tuotteilla on FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa korkean laadun, Animalian Leaping Bunny -tunnus, joka takaa eläinkokeettoman testauksen tuotteille sekä avainlipputunnus, jolla taataan korkea kotimaisuusaste.

Kevyt kasvohoito on pikainen virkistys ja piristys arkeen. Hoidossa tehdään ensin ihoanalyysi, jonka jälkeen sinun ihollesi sopivilla tuotteilla alkupuhdistus, kuorinta, lyhyt hieronta sekä loppuvoide.

Jofiel Basic -kasvohoito on perinteisen tyyppinen kasvohoito, jossa ihoanalyysin jälkeen tehdään alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, halutessa lisämaksusta kulmien siistiminen, rentouttava kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio sekä loppuvoiteet.

Jofiel Special on hemmottelevampi kasvohoito kuin Basic, mutta pohjaltaan samantyyppinen. Alkupuhdistuksen jälkeen tehdään kirkastava kuorinta, jonka jälkeen pidempi kasvojen, kaulan, hartioiden ja decoltee-alueen hieronta, ihotyypin mukainen naamio, jonka aikana hierotaan kädet ja laitetaan kynsinauhaöljyä ja lopuksi seerumi, silmänympärysvoide ja loppuvoide.

Kirkastava kasvohoito on loistava erityisesti ongelmaihojen hoitoon tai kasvojen kirkastukseen vaikka ennen juhlia. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, lyhyt hieronta, kuorinta ph-kuorinnalla, rauhoittava seerumi ja kasvonaamio, joka jätetään kasvoille loppuvoiteen tapaan. Meillä on kahta eri vahvuutta ph-kuorintoja, miedompi sopii lähes kaikille ihotyypeille koko kasvojen alueelle ja vahvempaa voidaan käyttää paikallisesti esimerkiksi akneihon, aknearpien tai pigmenttimuutosten hoitoon. Hoidon jälkeen kasvojen ihoa ei tule kuoria ainakaan kahteen viikkoon muilla kuorinnoilla ja erityisesti aurinkoisella kelillä on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho hyvin aurinkosuojalla. Iho saattaa ruveta hoidon jälkeen muutaman päivän päästä hilseilemään, joten jos haluat kirkastusta vaikkapa ennen juhlia, suosittelemme tulemaan hoitoon vähintään viikkoa ennen h-hetkeä. Kirkastava kasvohoito on hyvä tehdä myös sarjahoitona, ihotyypin mukaan 2-3 viikon välein.

Huomioithan että ph-kuorintaa ei saa käyttää jos sinulla on jotain seuraavista, tässä tapauksessa valitse jokin toinen kasvohoito:
- iho rikki
- tulehtunut iho
- herpes
- Roaccutan-kuuri
- olet raskaana

Epäpuhtaan ihon kasvohoidossa teemme ensin ihoanalyysin, jonka jälkeen tulee alkupuhdistus, duo-kuorinta, jossa on kuorivaa bambujauhetta jolla kuoritaan ihoa mekaanisesti sekä entsymaattista kuorintaa, jolloin tuote jatkaa kuorimista iholla ollessaan. Kuorinnan jälkeen käytetään tarpeen mukaan höyryä, jos iho on kovin pintakuiva ja sen jälkeen tehdään halutessa mekaaninen puhdistus. Puhdistuksen jälkeen puhdistetut alueet desinfioidaan ja laitetaan rauhoittava naamio, jonka jälkeen loppuvoide. Tarvittaessa voimme myös käyttää anti-akne-geeliä ja sinkkipastaa ongelmakohtiin.


Hoitojen aikana myös keskustelemme kanssasi omasta ihonhoidostasi ja annamme neuvoja kuinka hoitaa jatkossa. Saat myös tuotesuosituksia juuri sinulle sopivista tuotteista. Ostopakkoa ei ikinä ole.

-Kevyt kasvohoito 32€
-Jofiel Basic 59€
-Jofiel Special 67€
-Kirkastava kasvohoito 54€
*sarjahoitona 3x 145€
*sarjahoitona 6x 280€
-Epäpuhtaan ihon kasvohoito 52€
*sarjahoitona 4x 195€