ripset ja kulmat

Tavoitteemme on saada jokainen näyttämään kauniilta omilla avuillaan. Tästä syystä emme tee hoitolassamme esimerkiksi ripsienpidennyksiä, jotka eivät sovi arvoihimme. Sen sijaan autamme omia ripsiä ja kulmia näyttämään kauniimmilta mm. kestovärjäysten, ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin kautta.Ripsien kestotaivutus, toiselta nimeltään ripsipermanentti, on hyvä keino saada omat ripset näyttävämmäksi. Kestotaivutus kestää ripsissä ripsen laadusta riippuen useamman viikon, jonka aikana ripsiä ei tarvitse itse taivutella meikkauksen yhteydessä. Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonityynyn päälle, jonka jälkeen ripsien keskiosaan laitetaan permanenttiainetta ja sen jälkeen neutralointiainetta ja lopuksi ripset vielä kestovärjätään parhaimman efektin aikaansaamiseksi.

Kestovärjäyksellä voidaan värjätä ripset ja kulmakarvat. Kestovärissä sekoitetaan väriaine ja hapete, aivan kuin hiuksia värjätessä ja levitetään värjättävälle alueelle vaikuttamaan. Värit kestävät karvoissa useamman viikon, pysyvyys riippuu asiakkaasta itsestään. Väreinä käytämme RefectoCilin kestovärejä. Ripset värjäämme sinimustalla, sinisen taitto saa aikaan kiiltävän ja näyttävän värin, toisin kuin mattamusta tekisi ja kulmat värjätään joko vaalean tai tummanruskealla riippuen asiakkaan hiusten ja kulmien väristä sekä omasta toiveesta.

Kulmien laminointi on periaatteessa sama kuin ripsien kestotaivutus, mutta vain kulmille. Aineet ovat täysin samat molemmissa. Laminoinnissa kulmat harjataan haluttuun muotoon, liimataan aluksi paikoilleen jonka jälkeen laitetaan permanentti- ja neutralointiaineet, lopuksi kulmat halutessa värjätään ja muotoillaan. Tulos kestää asiakkaasta riippuen useamman viikon.

Kulmien muotoilussa kulmakarvat muotoillaan pinseteillä haluttuun muotoon tai vain nypitään hajakarvat pois.

Poistamme myös vanhoja ripsenpidennyksiä.

Kestomaskara on kestoripsiväri, jossa yhdistyy ripsiväri ja tietynlainen liima. Maskara levitetään erityisellä tekniikalla ripsiin ja se kestää ripsissä 2-3 viikkoa. Sen voi tulla poistattamaan tai odottaa että se kuluu itsekseen. Sen kuluessa, ripsiin voi tarvittaessa lisätä normaalia ripsiväriä.


- Kulmien muotoilu 10€
- Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 15€
- Ripsien kestovärjäys 12€
- Ripsien ja kulmien kestovärjäys 25€
- Ripsien kestotaivutus ja -värjäys 55€
- Ripsienpidennysten poisto 5-15€ (riippuu ripsien määrästä)
- Kulmien laminointi 63€
- Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus -setti 90€
- Kestomaskara 47€
- Kestomaskara ja ripsien kestotaivutus 95€
- Kestomaskara, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 140€